Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta
Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta
Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta
Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta
Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta

Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 musta

17,95 €

Varastossa (2 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 22389

Tuotekuvaus-

Kätevä ja tyylikäs kotelo aidosta nahasta, jonka kannessa on tilava lompakko jopa kolmelle kortille. Lompakossa on myös setelitasku.

Puhelin on tukevasti kiinnitetty iskunvaimentavaan TPU-kanteen ja piilotettu kannen taakse, joka pysyy suljettuna magneettilukon avulla. Tämä tarjoaa suojaa sekä puhelimen etuosalle että takapanelille.

Lompakkokotelo muuntuu käteväksi telineeksi, joka on täydellinen sinulle tai perheellesi nauttia elokuvista tai sarjoista.

- Kätevä sisäänrakennettu lompakko kortteja, seteleitä ja kuitteja varten
- Saat hyvän suojan koko puhelimell... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliNahka
product
6298Aito Nahkakotelo Sony Xperia XZ3 mustahttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/sony/xperia-xz3/aito-nahkakotelo-sony-xperia-xz3-musta?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_sony_xperia_xz3_svart.jpgInStock17.95EUR/puhelimen-suojat/sony/xperia-xz3<p>Kätevä ja tyylikäs kotelo aidosta nahasta, jonka kannessa on tilava lompakko jopa kolmelle kortille. Lompakossa on myös setelitasku.</p> <p>Puhelin on tukevasti kiinnitetty iskunvaimentavaan TPU-kanteen ja piilotettu kannen taakse, joka pysyy suljettuna magneettilukon avulla. Tämä tarjoaa suojaa sekä puhelimen etuosalle että takapanelille.</p> <p>Lompakkokotelo muuntuu käteväksi telineeksi, joka on täydellinen sinulle tai perheellesi nauttia elokuvista tai sarjoista.</p> <p>- Kätevä sisäänrakennettu lompakko kortteja, seteleitä ja kuitteja varten<br /> - Saat hyvän suojan koko puhelimelle<br /> - Ohut ja kätevä<br /> - Muuntuu telineeksi YouTuben, elokuvien ja sarjojen katsomiseen</p> <p>Materiaali: Nahka.<br /> Väri: Musta.</p>17.95Kotelot

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja