Meistä

Meiltä PhoneLifellä löydät aina uusimmat tuotteet, jotka pidentävät ja parantavat puhelimesi käyttöikää. Olemme toimittaneet sadoilletuhansille tyytyväisille asiakkaille tarvikkeita matkapuhelimiin, tabletteihin, älykelloihin ja muihin laitteisiin useimmilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Huawei, HTC ja LG, aina vuodesta 2011 lähtien, kun verkkokauppamme avattiin.

Teemme parhaamme, jotta meillä olisi tarjota suojat uusimpin puhelimiin, tabletteihin ja älykelloihin ennen kuin ne tulevat myyntiin, jotta voit olla valmis suojaamaan laitteesi alusta alkaen.

PhoneLifellä on yksi Suomen suurimmista valikoimista lisätarvikkeita niin uudemmille kuin vanhemmillekin laitteille, ja vankka kokemus kaikenlaisista lisätarvikkeista mobiililaitteille.

Mielipiteesi on meille tärkeä. Otamme mielellämme vastaan niin risuja kuin ruusuja, joten jos haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myymälämme on aina avoinna. Vuorokauden ympäri - 365 päivää vuodessa. Asioi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Maksat turvallisesti Klarnalla. Valitse itsellesi sopivin laskun, osamaksun, korttimaksun, tilisiirron tai Klarnan kampanjoiden väliltä. Me toimitamme sitten tuotteesi sinulle - nopeasti ja miellyttävästi!

Yritystiedot
PhoneLife (PhoneLife AB)
Yritystunnus: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sweden

(HUOM - Vain postiosoite, ei käyntiosoite)

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja