Suojakotelo Aito Nahka Sony Xperia X Compact ruskea
Suojakotelo Aito Nahka Sony Xperia X Compact ruskea
Suojakotelo Aito Nahka Sony Xperia X Compact ruskea

Suojakotelo Aito Nahka Sony Xperia X Compact ruskea

19,95 €

Varastossa (12 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 13933

Tuotekuvaus-

Kätevä ja tyylikäs kännykkäkotelo aitoa nahkaa. Kotelo suojaa koko puhelimesi ja kannen sisäpuolella on lompakko. Lompakko on tilava, jossa on kolme korttitaskua ja setelitasku.

Puhelin on kiinnitetty tukevasti iskunvaimentavaan TPU-kanteen ja piilotettu kannen taakse. Tällä tavalla sekä puhelimen etu- että takaosa on suojattu vaurioilta.

Lompakkokotelo muuntuu telineeksi, joka sopii sinulle tai perheellesi elokuvien tai sarjojen katseluun.

- Kätevä sisäänrakennettu lompakko kortteja, seteleitä ja kuitteja varten
- Saat hyvän suojan koko puhelimelle
- Kot... Lue lisää

Erittelyt-

VäriRuskea
MateriaaliNahka
product
5537Suojakotelo Aito Nahka Sony Xperia X Compact ruskeahttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/sony/xperia-x-compact/suojakotelo-aito-nahka-sony-xperia-x-compact-ruskea?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/10131049D_1.jpgInStock19.95EUR/puhelimen-suojat/sony/xperia-x-compact<p>Kätevä ja tyylikäs kännykkäkotelo aitoa nahkaa. Kotelo suojaa koko puhelimesi ja kannen sisäpuolella on lompakko. Lompakko on tilava, jossa on kolme korttitaskua ja setelitasku.</p> <p>Puhelin on kiinnitetty tukevasti iskunvaimentavaan TPU-kanteen ja piilotettu kannen taakse. Tällä tavalla sekä puhelimen etu- että takaosa on suojattu vaurioilta.</p> <p>Lompakkokotelo muuntuu telineeksi, joka sopii sinulle tai perheellesi elokuvien tai sarjojen katseluun.</p> <p>- Kätevä sisäänrakennettu lompakko kortteja, seteleitä ja kuitteja varten<br /> - Saat hyvän suojan koko puhelimelle<br /> - Kotelossa on ohut ja joustava muotoilu<br /> - Muuntuu telineeksi YouTuben, elokuvien ja sarjojen katsomiseen</p> <p>Sopii mallille: Sony Xperia X Compact F5321.<br /> Materiaali: Nahka.</p>19.95Kotelot

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja