2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Asus ROG Phone 3
2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Asus ROG Phone 3
2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Asus ROG Phone 3

Imak - 2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Asus ROG Phone 3

9,95 €

Varastossa (2 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 28505

Imak

Tuotekuvaus-

Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.

Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.

Materiaali: Panssarilasi.

Erittelyt-

VäriKirkas
MateriaaliLasi
product
91872-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Asus ROG Phone 3https://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/asus/rog-phone-3/2-pack-panssarilasi-kameran-linssinsuoja-asus-rog-phone-3?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/imak2-packhardatglaslinsskyddasusrogphone3.jpgInStock9.95EUR/puhelimen-suojat/asus/rog-phone-3Imak<p>Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.</p> <p>Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.</p> <p>Materiaali: Panssarilasi.</p>9.95Linssinsuoja

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja