Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear
Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear

Ringke - Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clear

17,96 €
19,95 €

Varastossa (8 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 28492

Ringke

Tuotekuvaus-

Ringken läpinäkyvä kuori. Ringke Fusion tarjoaa puhelimellesi parhaan suojan ilman, että se näkyy. Parhaan suojan takaamiseksi kuorissa on iskuja vaimentava runko, joka absorpoi putoamiset ja kova polykarbonaattitausta.

Kuori on suunniteltu täydellisesti puhelinta varten, joten kaikki toiminnot, painikkeet ja liittimet toimivat suunnitellulla tavalla.

- Kuori, jossa on MIL-STD 810G-516.6 -sertifioitu sotilasluokan pudotussuoja
- Läpinäkyvä kuori, jossa on kosketuspainikkeet
- Täydellinen muotoilu puhelimelle
- Korotetut reunat näytön ja kameran ympärillä Lue lisää

Erittelyt-

VäriKirkas
MateriaaliMuovi
product
9175Fusion Case iPhone 12 Pro Max Clearhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro-max/iphone-12-pro-max-kuoret/fusion-case-iphone-12-pro-max-clear?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/ringkefusioncaseiphone12promaxclear_9.jpgInStock17.96EUR/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro-max/iphone-12-pro-max-kuoretRingke<p>Ringken läpinäkyvä kuori. Ringke Fusion tarjoaa puhelimellesi parhaan suojan ilman, että se näkyy. Parhaan suojan takaamiseksi kuorissa on iskuja vaimentava runko, joka absorpoi putoamiset ja kova polykarbonaattitausta.</p> <p>Kuori on suunniteltu täydellisesti puhelinta varten, joten kaikki toiminnot, painikkeet ja liittimet toimivat suunnitellulla tavalla.</p> <p>- Kuori, jossa on MIL-STD 810G-516.6 -sertifioitu sotilasluokan pudotussuoja<br /> - Läpinäkyvä kuori, jossa on kosketuspainikkeet<br /> - Täydellinen muotoilu puhelimelle<br /> - Korotetut reunat näytön ja kameran ympärillä<br /> - Toimii langattomalla latauksella<br /> - Kuoressa on kaksi reikää Ringkenin käsi- tai olkahihnan kanssa käytettäväksi</p> <p>Sopii mallille: Apple iPhone 12 Pro Max.<br /> Materiaali: TPU, PC-muovi.<br /> Väri: Kirkas.</p>19.95Kuoret

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja