Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black
Fusion X Case iPhone 12 Mini Black

Ringke - Fusion X Case iPhone 12 Mini Black

17,96 €
19,95 €

Varastossa (yli 20 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 28472

Ringke

Tuotekuvaus-

Ringken kova iskuja vaimentava kuori. Ringke Fusion X tarjoaa puhelimellesi parhaan suojan ilman, että se näkyy. Parhaan suojan takaamiseksi kuorissa on iskuja vaimentava runko, joka absorpoi putoamiset ja kova polykarbonaattitausta.

Kuori on suunniteltu täydellisesti puhelinta varten, joten kaikki toiminnot, painikkeet ja liittimet toimivat suunnitellulla tavalla.

- Kuori, jossa on MIL-STD 810G-516.6 -sertifioitu sotilasluokan pudotussuoja
- Läpinäkyvä kuori, jossa on kosketuspainikkeet
- Täydellinen muotoilu puhelimelle
- Korotetut reunat näytön ja kamera... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliMuovi
product
9157Fusion X Case iPhone 12 Mini Blackhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-mini/iphone-12-mini-kuoret/fusion-x-case-iphone-12-mini-black?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/ringkefusionxcaseiphone12miniblack.jpgInStock17.96EUR/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-mini/iphone-12-mini-kuoretRingke<p>Ringken kova iskuja vaimentava kuori. Ringke Fusion X tarjoaa puhelimellesi parhaan suojan ilman, että se näkyy. Parhaan suojan takaamiseksi kuorissa on iskuja vaimentava runko, joka absorpoi putoamiset ja kova polykarbonaattitausta.</p> <p>Kuori on suunniteltu täydellisesti puhelinta varten, joten kaikki toiminnot, painikkeet ja liittimet toimivat suunnitellulla tavalla.</p> <p>- Kuori, jossa on MIL-STD 810G-516.6 -sertifioitu sotilasluokan pudotussuoja<br /> - Läpinäkyvä kuori, jossa on kosketuspainikkeet<br /> - Täydellinen muotoilu puhelimelle<br /> - Korotetut reunat näytön ja kameran ympärillä<br /> - Toimii langattomalla latauksella<br /> - Kuoressa on kaksi reikää Ringkenin käsi- tai olkahihnan kanssa käytettäväksi</p> <p>Sopii mallille: Apple iPhone 12 Mini.<br /> Materiaali: TPU, PC-muovi.<br /> Väri: Kirkas, musta.</p>19.95Kuoret

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja