Iskunkestävä EVA kuori Samsung Galaxy Tab A 10.1 musta
Iskunkestävä EVA kuori Samsung Galaxy Tab A 10.1 musta

Iskunkestävä EVA kuori Samsung Galaxy Tab A 10.1 musta

24,95 €

Varastossa (5 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 24372

Tuotekuvaus-

Iskunkestävä kuori pehmeää EVA-materiaalia. Tämä on täydellinen kuori, jos sinulla on tabletteja käyttäviä nuorempia ihmisiä. EVA on pehmeää muovimateriaalia, joka ei halkeile pudotessaan.

Kuoressa on kahva, jotta tablettia on helppoa kantaa. Kahva voidaan taittaa jalustaksi - täydellinen Youtuben, elokuvien tai pelien katseluun.

- Iskua vaimentava kuori tabletillesi
- Suojaa vaurioilta, lialta ja naarmuilta
- Täysi pääsy kaiuttimiin, painikkeisiin, liittimiin ja kameraan

Sopii mallille: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) SM-T580/SM-T585.
Materiaali: ... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliTPU/Silikoninen
product
6840Iskunkestävä EVA kuori Samsung Galaxy Tab A 10.1 mustahttps://www.phonelife.fi/tabletin-suojat/samsung-tabletit/galaxy-tab-a-101/iskunkestava-eva-kuori-samsung-galaxy-tab-a-10-1-musta?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/phonelife_stottaligt_eva_skal_samsung_galaxy_tab_a_101_svart.jpgInStock24.95EUR/tabletin-suojat/samsung-tabletit/galaxy-tab-a-101<p>Iskunkestävä kuori pehmeää EVA-materiaalia. Tämä on täydellinen kuori, jos sinulla on tabletteja käyttäviä nuorempia ihmisiä. EVA on pehmeää muovimateriaalia, joka ei halkeile pudotessaan.</p> <p>Kuoressa on kahva, jotta tablettia on helppoa kantaa. Kahva voidaan taittaa jalustaksi - täydellinen Youtuben, elokuvien tai pelien katseluun.</p> <p>- Iskua vaimentava kuori tabletillesi<br /> - Suojaa vaurioilta, lialta ja naarmuilta<br /> - Täysi pääsy kaiuttimiin, painikkeisiin, liittimiin ja kameraan</p> <p>Sopii mallille: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) SM-T580/SM-T585.<br /> Materiaali: EVA-muovi.</p>24.95Kuoret

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja