2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Sony Xperia 5 II
2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Sony Xperia 5 II
2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Sony Xperia 5 II

Imak - 2-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Sony Xperia 5 II

9,95 €

Varastossa (1 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 29506

Imak

Tuotekuvaus-

Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.

Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.

Sopii mallille: Sony Xperia 5 II.
Materiaali: Panssarilasi.

Erittelyt-

VäriKirkas
MateriaaliLasi
product
100532-pack Panssarilasi Kameran Linssinsuoja Sony Xperia 5 IIhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/sony/xperia-5-ii/2-pack-panssarilasi-kameran-linssinsuoja-sony-xperia-5-ii?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/imak2-packhardatglaslinsskyddsonyxperia5ii.jpgInStock9.95EUR/puhelimen-suojat/sony/xperia-5-iiImak<p>Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.</p> <p>Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.</p> <p>Sopii mallille: Sony Xperia 5 II.<br /> Materiaali: Panssarilasi.</p>9.95Linssinsuoja

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja