Galaxy S7 Rugged Armor Case Black
Galaxy S7 Rugged Armor Case Black
Galaxy S7 Rugged Armor Case Black
Galaxy S7 Rugged Armor Case Black
Galaxy S7 Rugged Armor Case Black
Galaxy S7 Rugged Armor Case Black

Spigen - Galaxy S7 Rugged Armor Case Black

24,95 €

Varastossa (9 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 10853

Spigen

Tuotekuvaus-

Spigenin Rugged Armor on suosittu kansi, jossa on mukava muotoilu ja hyvä iskunvaimennus, joka estää puhelimen vahingoittumisen. Kuori on vahvistettu kulmissa Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology -tekniikalla, ja sen reunat näytön ja kameran ympärillä ovat korotetut, mikä vähentää naarmuuntumisriskiä.

Kuori on valmistettu joustavasta TPU -pehmeästä muovista, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja putoamisia. Puhelimesi pysyy ehjänä ja naarmuttomana pidempään.

- Ainutlaatuinen, is... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliTPU/Silikoninen
product
5378Galaxy S7 Rugged Armor Case Blackhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/samsung/galaxy-s7/galaxy-s7-rugged-armor-case-black?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/spigen_galaxy_s7_rugged_armor_case_black.jpgInStock24.95EUR/puhelimen-suojat/samsung/galaxy-s7Spigen<p>Spigenin Rugged Armor on suosittu kansi, jossa on mukava muotoilu ja hyv&auml; iskunvaimennus, joka est&auml;&auml; puhelimen vahingoittumisen. Kuori on vahvistettu kulmissa Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology -tekniikalla, ja sen reunat n&auml;yt&ouml;n ja kameran ymp&auml;rill&auml; ovat korotetut, mik&auml; v&auml;hent&auml;&auml; naarmuuntumisriski&auml;.</p> <p>Kuori on valmistettu joustavasta TPU -pehme&auml;st&auml; muovista, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja putoamisia. Puhelimesi pysyy ehj&auml;n&auml; ja naarmuttomana pidemp&auml;&auml;n.</p> <p>- Ainutlaatuinen, iskuja vaimentava kuori Spigenilt&auml;<br /> - Valmistettu kest&auml;v&auml;st&auml; TPU:sta<br /> - Korotetut reunat suojaavat n&auml;ytt&ouml;&auml; ja kameraa naarmuilta<br /> - Helppo p&auml;&auml;sy painikkeisiin, kameraan, liittimiin<br /> - Toimii langattomalla latauksella</p> <p>Sopii mallille: Samsung Galaxy S7 G930F.<br /> Materiaali: TPU.<br /> V&auml;ri: Musta.</p>24.95

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja