Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black
Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black

Spigen - Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Black

19,95 €

Tuote on vanhentunut

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 20730

Spigen

Tuotekuvaus-

Spigenin Rugged Armor on suosittu kansi, jossa on mukava muotoilu ja hyvä iskunvaimennus, joka estää puhelimen vahingoittumisen. Kuori on vahvistettu kulmissa Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology -tekniikalla, ja sen reunat näytön ja kameran ympärillä ovat korotetut, mikä vähentää naarmuuntumisriskiä.

Kuori on valmistettu joustavasta TPU -pehmeästä muovista, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja putoamisia. Puhelimesi pysyy ehjänä ja naarmuttomana pidempään.

- Ainutlaatuinen, is... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliTPU/Silikoninen
product
5990Huawei P20 Pro Case Rugged Armor Blackhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/huawei/p20-pro/huawei-p20-pro-case-rugged-armor-black?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/spigen_huawei_p20_pro_case_rugged_armor_black_7.jpgOutOfStock19.95EUR/puhelimen-suojat/huawei/p20-proSpigen<p>Spigenin Rugged Armor on suosittu kansi, jossa on mukava muotoilu ja hyv&auml; iskunvaimennus, joka est&auml;&auml; puhelimen vahingoittumisen. Kuori on vahvistettu kulmissa Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology -tekniikalla, ja sen reunat n&auml;yt&ouml;n ja kameran ymp&auml;rill&auml; ovat korotetut, mik&auml; v&auml;hent&auml;&auml; naarmuuntumisriski&auml;.</p> <p>Kuori on valmistettu joustavasta TPU -pehme&auml;st&auml; muovista, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja putoamisia. Puhelimesi pysyy ehj&auml;n&auml; ja naarmuttomana pidemp&auml;&auml;n.</p> <p>- Ainutlaatuinen, iskuja vaimentava kuori Spigenilt&auml;<br /> - Valmistettu kest&auml;v&auml;st&auml; TPU:sta<br /> - Korotetut reunat suojaavat n&auml;ytt&ouml;&auml; ja kameraa naarmuilta<br /> - Helppo p&auml;&auml;sy painikkeisiin, kameraan, liittimiin<br /> - Toimii langattomalla latauksella</p> <p>Sopii mallille: Huawei P20 Pro.<br /> Materiaali: TPU.<br /> V&auml;ri: Musta.</p>19.95Kuoret

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja