Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro
Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro
Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro
Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro
Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro

Imak - Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Pro

9,95 €

Varastossa (1 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 29582

Imak

Tuotekuvaus-

Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.

Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.

Sopii mallille: Apple iPhone 12 Pro.
Materiaali: Panssarilasi.

Erittelyt-

VäriKirkas
MateriaaliLasi
product
10122Panssarilasi Kameran Linssinsuoja iPhone 12 Prohttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-naytonsuojat/panssarilasi-kameran-linssinsuoja-iphone-12-pro-1?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/imakhardatglaslinsskyddiphone12pro12promax.jpgInStock9.95EUR/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-naytonsuojatImak<p>Linssinsuojus karkaistua lasia Imakilta. Suojaa tehokkaasti kameran linssiä naarmuilta ja vaurioilta, joten voit ottaa teräviä kuvia pitkään.</p> <p>Voit suojata kameran linssin helposti ilman, että sen alle muodostuu kuplia. Mukana tuleva puhdistussarja helpottaa linssin puhdistamista ennen asennusta. Linssinsuojus ei jätä jälkiä, jos haluat poistaa sen uudelleen.</p> <p>Sopii mallille: Apple iPhone 12 Pro.<br /> Materiaali: Panssarilasi.</p>9.95Linssinsuoja

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja