iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black
iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black

Spigen - iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Black

19,95 €

Varastossa (6 tuotetta)

  • Aina ilmainen toimitus
  • Nopea toimitus (Postnord, Budbee tai DHL)
  • Toimitus Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme
  • Maksa turvallisesti Klarnalla & MobilePaylla
  • 30 päivän avoin kauppa

Art number: 28745

Spigen

Tuotekuvaus-

Spigenin iskunvaimentava Liquid Air-kuori. Kuoren muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja takana on kaiverretut kolmiot. Kuori on ohut ja myötäilee puhelimen muotoa, mutta ote on parempi. Pintakäsittely pitää sormenjäljet, lian ja naarmut poissa kuoresta.

Suoja suojaa puhelinta parhaalla mahdollisella tavalla Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology- tekniikalla kulmissa ja sotilassertifioidulla tippumissuojalla.

- Spigenin ainutlaatuinen muotoilu
- Valmistettu iskuja vaimentavasta TPU:sta
- Täysin käytettävissä kuoren ollessa päällä
- Peitetyt napit suoj... Lue lisää

Erittelyt-

VäriMusta
MateriaaliTPU/Silikoninen
product
9392iPhone 12/12 Pro Case Liquid Air Blackhttps://www.phonelife.fi/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-kuoret/iphone-1212-pro-case-liquid-air-black?channelCountry=FIhttps://www.phonelife.fi/pub_images/original/spigeniphone1212procaseliquidairblack_5.jpgInStock19.95EUR/puhelimen-suojat/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-kuoretSpigen<p>Spigenin iskunvaimentava Liquid Air-kuori. Kuoren muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja takana on kaiverretut kolmiot. Kuori on ohut ja myötäilee puhelimen muotoa, mutta ote on parempi. Pintakäsittely pitää sormenjäljet, lian ja naarmut poissa kuoresta.</p> <p>Suoja suojaa puhelinta parhaalla mahdollisella tavalla Spigenin patentoidulla Air Cushion Technology- tekniikalla kulmissa ja sotilassertifioidulla tippumissuojalla.</p> <p>- Spigenin ainutlaatuinen muotoilu<br /> - Valmistettu iskuja vaimentavasta TPU:sta<br /> - Täysin käytettävissä kuoren ollessa päällä<br /> - Peitetyt napit suojaavat lialta</p> <p>Sopii mallille: Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12.<br /> Materiaali: TPU.<br /> Väri: Musta.</p>19.95Kuoret

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.Lisätietoja